آموزشی

3 روش برای طراحی سایت

طراحی سایت فرایندی است که در آن یک وب سایت با استفاده از زبان ها و ابزارهای مختلف ساخته می شود. روش های طراحی سایت می تواند بر اساس نوع وب سایت، نیاز مشتری، محتوا، زمان و بودجه متفاوت باشد.

برخی از روش های طراحی سایت عبارتند از:

  • کد نویسی دستی: در این روش، طراح با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند HTML، CSS، JavaScript و PHP، صفحات وب را به صورت دستی کد نویسی می کند. این روش نیاز به دانش فنی بالا و زمان زیاد دارد، اما خروجی بهینه و قابل تغییر است. برای کد نویسی بهتر است که تا حدی انگلیسی را فرا گرفته باشید. زمان لازم برای تسلط به انگلیسی را تلف کردن وقت ندانید.
  • استفاده از CMS: در این روش، طراح با استفاده از یک سامانه مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، جوملا، دروپال و …، یک قالب آماده را انتخاب کرده و با تغییرات لازم، وب سایت را ایجاد می کند. این روش نیاز به دانش فنی کمتر و زمان کمتر دارد، اما خروجی ممکن است کمتر قابل تغییر و بهینه باشد.
  • طراحی با استفاده از نرم افزار: در این روش، طراح با استفاده از یک نرم افزار طراحی سایت مانند Dreamweaver، Wix، Squarespace و …، یک قالب آماده را انتخاب کرده و با کشیدن و رها کردن المان های مختلف، وب سایت را شکل می دهد. این روش نیاز به دانش فنی خیلی کم و زمان خیلی کم دارد، اما خروجی ممکن است بسیار محدود و نامناسب باشد.

طراحی سایت با استفاده از وردپرس

طراحی سایت با وردپرس یکی از روش های استفاده از CMS است. وردپرس یک سامانه مدیریت محتوا است که به شما اجازه می دهد با انتخاب یک قالب آماده و نصب افزونه های مختلف، یک وب سایت را به راحتی بسازید.

برای طراحی سایت با وردپرس، شما نیاز به خرید دامنه و هاست، نصب وردپرس، پیکربندی تنظیمات، انتخاب قالب و افزونه های مناسب دارید. شما می توانید بدون نیاز به کد نویسی، صفحات اصلی سایت خود را با استفاده از ویرایشگر وردپرس یا افزونه های صفحه ساز شکل دهید.

طراحی سایت با وردپرس مزایایی مانند سادگی، سرعت، قابلیت تغییر، امنیت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو را دارد.

طراحی سایت با استفاده از HTML

طراحی سایت با زبان HTML یک مهارت مفید و مورد نیاز برای هر طراح وب است. HTML یک زبان نشانه‌گذاری است که ساختار و محتوای یک صفحه وب را تعیین می‌کند. با استفاده از تگ‌ها و صفات HTML، شما می‌توانید عناصر مختلفی را در صفحه وب خود قرار دهید، مانند متن، عکس، لینک، فرم و جدول.

برای شروع طراحی سایت با HTML، شما نیاز به یک ویرایشگر متن ساده دارید که می‌توانید کدهای HTML را در آن بنویسید. بعضی از ویرایشگرهای متن ساده معروف عبارتند از Notepad++، Sublime Text، Atom و Visual Studio Code. شما همچنین نیاز به یک مرورگر وب دارید که بتواند کدهای HTML را تفسیر کند و نمایش دهد. بعضی از مرورگرهای وب رایج عبارتند از Google Chrome، Mozilla Firefox، Microsoft Edge و Safari.

برای آموزش Html ، شما می‌توانید از منابع آموزشی زیادی در اینترنت استفاده کنید. برخی از این منابع عبارتند از:

  • طراحی وب با HTML (آموزش کامل با یک مثال گام به گام) – سریع آسان: این راهنما شما را از مقدمات تا پیشرفته با HTML آشنا می‌کند و نحوه ساخت یک صفحه وب ساده را به شما نشان می‌دهد. این یک آموزش Html کامل است.
  • آموزش HTML | آموزش کامل طراحی سایت با HTML و CSS | مکتب‌خونه: این دوره آموزشی شامل اصول طراحی وب‌سایت استاتیک است که با زبان‌های CSS و HTML قابل‌اجرا هستند.
  • آموزش HTML – یادگیری HTML مقدماتی تا پیشرفته [رایگان]: در این دوره شما به شکل کامل و رایگان با HTML آشنا خواهید شد و چطور از HTML برای ایجاد صفحات وب خود استفاده کنید.

برای طراحی سایت، می توانید از زبان های برنامه نویسی دیگری نیز استفاده کنید. برخی از گزینه های خوب عبارتند از C#، Java، JavaScript، Python، Ruby on Rails و PHP1. زبان برنامه نویسی بهتر برای طراحی سایت بستگی به اهداف و علایق شغلی شما دارد. مثلاً، Python و Ruby مناسب برای توسعه back-end هستند، در حالی که JavaScript مناسب برای کارهای front-end و برنامه های کاربردی است. برای برنامه نویسی بهتر است به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. می توانید با شرکت در کلاس ها آنلاین زمان لازم برای تسلط به انگلیسی را کاهش دهید.

 

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا